In cele ce urmeaza, vom face referire la un leac suta la suta natural, de o factura cu totul aparte, dupa cum se va vedea. Raspundem pe aceasta cale si solicitarii cititorului nostru din Braila, domnul Constantin Iancu, dar recomandam oricarei persoane – tânara sau vârstnica, sanatoasa ori suferinda – sa nu ocoleasca acest remediu, cunoscut si recunoscut ca atare, de milenii. Ani de zile, marile laboratoare de cercetare ale lumii, in special din Japonia, Franta, Anglia, Rusia, SUA, au studiat calitatile miraculoase ale carnii si oualor de prepelita, precum si efectele miraculoase pe care acestea le au asupra sanatatii oamenilor. Prepelitele au inceput sa fie domesticite in Europa, apoi in Coreea, China si Japonia, inca din anii 1300. Crescatorii japonezi le construiau colivii din lemn de santal si mahon, incrustat cu aur, argint, fildes si pietre pretioase. Si tot japonezii au fost cei care au inceput sa trateze diferite boli prin cure de carne si oua de prepelita. Vechii egipteni i
Comments
Post a Comment